Velkommen til Badeanstalten Spanien

- hele byens badeanstalt.

Vi ønsker at byde indenfor i et hus, der er fuld af muligheder for både krop og sjæl. Hvor du har mulighed for at finde indre ro, forkæle dig selv og dem, du holder af, eller få pulsen op i højeste gear.

Badeanstalten Spanien ønsker at tilbyde moderne faciliteter i den bevaringsværdige bygning. Huset er bygget fra 1930-33 og er en fredet bygning med sin egen sjæl og varme.

Huset indbyder til at trække sig væk fra byens hektiske liv, og der er rig mulighed for, at du kan boltre dig i svømmehallens bassiner. Der er også mulighed for lidt ekstra hverdagsvelvære i Grossererbadet, hvor du kan give dig selv, og dem du holder af, et ugenligt velværebad.

Badeanstalten Spanien står ikke stille, og huset tilbyder massage, zoneterapi, fitness, kosmetolog-behandlinger, cafémad samt By i Bevægelses-aktiviteter. Der vil løbende komme aktiviteter til, da vi ønsker at være en del af livet i Aarhus centrum, og dermed være en aktiv medspiller i byens kultur- og idrætsliv. En Badeanstalt med mange muligheder for at sætte kroppen og sundhed i centrum.

Badeanstalten Spanien er for alle, så tag hensyn til hinanden, så vi alle får en god oplevelse.

På vegne af personalet og huset øvrige tilbud, ønsker jeg alle gæster en behagelig oplevelse.

Mikkel H. Bendixen, daglig leder af Badeanstalten Spanien