Grossererbadet

Tag i Grossererbadet på 3. sal, når hverdagen skal på afstand. Tillad dig selv en omgang velvære i Grossererbadets autentiske rammer.

Gå ind på http://badeanstaltenspanien.halbooking.dk/proc_intro.asp og book dit næste besøg i Grossererbadet. Hvis ikke du har mulighed for at booke din billet online, kan du fortsat købe den i billetlugen.

Grossererbadet er for hele familien. Børn under 15 år skal følges med en voksen.

Dog er tirsdag og torsdag kun for voksne over 15 år. Personalet kan forlange ID.

Grossererbadet indeholder:

 • Polarbadet - Kar med  koldt vand, som du kan lade dig dumpe ned. Efter et besøg i saunaen opnåes den perfekte vekselvirkning imellem varme og kulde, hvis du tør at tage turen i karret. Afvekslingen imellem varme og kulde stammer fra den finske badekultur, hvor de efter et besøg i saunaen står på en tur i søen eller snedriven.
   
 • Sansebadet - Er placeret centralt i Grossererbadet, hvor du kan sidde og nyde omgivelserne. Sansebadet er med indbyggede boble- og lysfunktioner, som du kan aktivere ved at trykke på knapperne. Bassinet er for store og små legebørn. Der må max. være 8 personer i sansebadet ad gangen.
   
 • Megabrus - Kom ind under den tykke stråle og mærk strålen massere din krop. Der er både en kold og en varm variant.
   
 • Dampbade - Der tilsættes forskellige aromaer i vores to dampbade. Skyl kroppen grundigt efter en tur i dampbadet, for at vi kan opretholde en ordenlig vandkvalitet i vores bassiner.
   
 • Massagebassin - 34 grader varmt bassin med massage hvert femte minut. Lad dig sænke ned i det varme vand, luk øjnene og mærk, hvordan vandet langsomt beroliger og afslapper din krop. Der må max. være 12 personer i massagebassinet ad gangen.
   
 • Stille regn - Lig, stå eller gå igennem regnen, og du kan mærke dråberne strømme ned over kroppen. 
   
 • Saunaen - Bliv varmet godt igennem, og lad den dulmende varme løbe afsted med dine tanker. Vekselsvirkningen mellem varmt og koldt stimulerer kredsløbet og tilfører din hud masser af blod og næring. Den varme luft sætter stofstiftet i gang og virker udrensende og afslappende. Efter et besøg i saunaen er det vigtigt, at du vasker dig grundigt, da vi ønsker at opretholde en ordentlig vandkvalitet i vores bassiner. 
   
 • Grossererkabiner - De 10 Grossererkabiner fra 1933 står som fra fortiden. I kabinerne kan du med tiden få forskellige oplevelser.
   
 • Solterrassen - Sommer eller vinter, så kan det være rart at komme ud i det fri og trække vejret dybt ned i lungerne. Solterrassen vender ud mod atriumgården, som er Badeanstaltens Spaniens midterpunkt, hvorom afdelingerne løber omkring.
   
 • Brusebad - Husk at skylle dig af efter en tur i saunaen og dampbadene inden du benytter bassinerne

Badetøj påkrævet
Grossererbadet er for både mænd, kvinder og børn, derfor skal der benyttes badetøj.

Adgang via omklædningsrummene
Der er adgang til Grossererbadet via omklædningsrummene på 1. og 2. sal, hvorefter du tager badetrappen op til Grossererbadet på 3. salen.

Specialarrangementer
Der vil løbende komme specialarrangementer som saunagusaftener, damedag, herreaften mv, ligesom at du har mulighed for at leje Grossererbadet til firmaarrangementer, polterarbends eller ved familiearrangementer. Læs mere her.