Faciliteter

Badeanstalten Spanien er et tilbud til alle, der ønsker at vende ryggen til den hektiske hverdag.

Badeanstalten Spanien består af svømmehal, grossererbad, motionscenter, massører, kosmetolog, zoneterapeuter og café. Alle husets faciliteter kan bruges hver for sig eller sammensættes, så du oplever lige præcis den form for velvære, der passer dig, hvad enten du ønsker at få pulsen op eller ned.

Vi byder velkommen til Badeanstalten Spanien med et ønske om at tilbyde dig sundhed for krop og sjæl. Badeanstalten Spanien er indrettet med sans for husets historik og med tidsvarende teknologi i forhold til vandbehandling og adgangskontrol. 

Badeanstaltens svømmehal er for alle, der elsker at boltre sig i vand. Svømmehallen har trænings- og motionsbassin, børnebassin, baby- og varmtvandsbassin, koldtvandsbruser og spabad.

Husk at der er tidsintervaller i Grossererbadet og du kan booke tid og betale online forud for dit næste besøg i Grossererbadet på:
http://badeanstaltenspanien.halbooking.dk

Salen ligger på 3. sal og er 100 m2 med udsigt ud over havneområdet. Salen kan lejes på timebasis til et enkeltstående arrangement eller som gentagne begivenheder.

Badeanstalten Spanien byder også på andre velværetilbud for krop og sjæl. Du kan benytte husets massører, zoneterapeuter, kosmetolog, motionscenter og café.